Objemové přísady 5kg - Kukuřičná krupice
Kód: 11084277Související produkty
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Detailní popis produktu
Klasická objemová přísada, která návnadám dodává hrubou strukturu, čímž umožňuje lepší pronikání vůní z boilie. Výborný zdroj energie. DD 5 – 15%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602205684 |
Sladký kasein neboli Rennet casein v absolutní top kvalitě, kterou jinde neseženete. Jemnost mletí 90 Mesh. Obsah proteinů přes 90%. DD 5-25%.
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Prvotřídní originální britský Betain s čistostí přes 97%! Vynikajících výsledků dosáhnete, když s ním krátce po uvaření posypete ještě mokré návnady. DD 1-10g/kg.
Robin Green obarví boilie do zelena. Přírodní pepřová chuť, vhodná do rybích a kořeněných mixů. Originál Haiths. DD 5-25%.
Fanatica je nejnašlapanější směs, jakou jsme kdy měli. Není divu, když obsahuje 60% nejlepších rybích mouček (z větší části rozpustných), prvotřídní ptačí zoby, mléčné proteiny,...
Vysoce kvalitní tmavě hnědá rybí moučka s 62% obsahem proteinů a 10% oleje. Má velmi silné aroma mořský ryb. DD 10-50%.
Lactose B+ je vysoce aromatická koncentrovaná přísada, která dává návnadám přitažlivou smetanovou chuť. Je tak silná, že stačí i 2g na 1kg. DD 1-5g/kg.
Green Lipped Mussel je nejpoužívanější a nejúspěšnější extrakt, jenž přitahuje kapry jako magnet. Prvotřídní kvalita z Nového Zélandu. Běžně se používá 5-10g, ale lze dávkovat i...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
