Mléčné proteiny 250g - Lactalbumin
Kód: 11083175Související produkty
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Detailní popis produktu
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602205493 |
Limestone vápencová moučka je netradiční přísada, jejíž hlavní devízou je výrazné zatížení boilie, například při potřebě vnadění na větší vzdálenost. DD 3 – 15%.
Sušené vejce se používají jako pojivo, zejména tehdy, pokud chcete dosáhnout rychlejšího rozpadu boilie. DD 5-15%.
Green Lipped Mussel je nejpoužívanější a nejúspěšnější extrakt, jenž přitahuje kapry jako magnet. Prvotřídní kvalita z Nového Zélandu. Běžně se používá 5-10g, ale lze dávkovat i...
Bílá rybí je vysoce kvalitní rybí LT moučka s 66% obsahem proteinů. Výborná ve spojení se Super Gold 60. Tato kombinace dodává návnadám velké množství 10 esenciálních...
Fluo barvy jsou určené k výraznému obarvení nástrah, zejména plovoucích pop-up. Aby byl fluo efekt podle vašich představ, směs, do které budete barvu přidávat, by neměla mít...
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Vysoký obsah proteinů a výborné pojivové vlastnosti jsou hlavní předností této přísady, která dokáže spojit i jinak rozpadavou směs. DD 5 - 10%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
