Extrakty 50g - Lactose B+
Kód: 11086199Související produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Lactose B+ je vysoce aromatická koncentrovaná přísada, která dává návnadám přitažlivou smetanovou chuť. Je tak silná, že stačí i 2g na 1kg. DD 1-5g/kg.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602205967 |
Vitamilk je slazené sušené mléko plné vitamínů, které návnadám dodává smetanovou chuť. Přesto je vynikající i do rybích mouček. Pokud nepřeženete dávkování, tak vám usnadní...
Prvotřídní originální britský Betain s čistostí přes 97%! Vynikajících výsledků dosáhnete, když s ním krátce po uvaření posypete ještě mokré návnady. DD 1-10g/kg.
Olihňová moučka je vysoce atraktivní, směsi dodává silné olihňové aroma. Skvělá do všech směsí. Obsah proteinů 80% (z toho 95% stravitelných), obsah oleje 3,5%, částečná...
Kouzlo BigMiKsu spočívá v tom, že funguje velice rychle a přináší mnoho záběrů. Váhový průměr ulovených ryb přitom bývá vysoký, a co víc, pravidelně chytá kapry přes 20kg....
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Sardinková Ančovičková je velmi oblíbená tříděná rybí moučka s 65% obsahem proteinů, kterou doporučujeme kombinovat s Bílou rybí nebo Huňáčkovou. DD 10-50%.
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
