Atraktory 2,5kg - Chilli papričky
Kód: 11085291Související produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Chilli papričky jsou velmi silně kořeněný pálivý produkt, který však je pro ryby velmi atraktivní. Dají se použít jako hlavní atraktor, nebo například v kombinaci s Robin Redem. DD 3-10%.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 8595602205899 |
Hrubší zlatavě zbarvená sójová mouka ve zcela mimořádné kvalitě s nádhernou oříškovou vůní a chutí. Má výbornou pojivost, usnadňuje rolování, díky tepelné úpravě má i mnohem...
Tato vysoce atraktivní oranžově zbarvená moučka z mořského Krillu vylepší každou směs. Pozor ale na dávkování, při vyšším než 6% by boilie mohlo plavat. DD 3-5%.
Sardinková Ančovičková je velmi oblíbená tříděná rybí moučka s 65% obsahem proteinů, kterou doporučujeme kombinovat s Bílou rybí nebo Huňáčkovou. DD 10-50%.
Fanatica je nejnašlapanější směs, jakou jsme kdy měli. Není divu, když obsahuje 60% nejlepších rybích mouček (z větší části rozpustných), prvotřídní ptačí zoby, mléčné proteiny,...
EZT 97 je neuvěřitelně účinná velmi jemná moučka, která je enzymaticky upravená, předtrávená (stravitelnost proteinů 97%), pomalu se rozpouštějící při všech teplotách vody. DD...
Vysoký obsah proteinů a výborné pojivové vlastnosti jsou hlavní předností této přísady, která dokáže spojit i jinak rozpadavou směs. DD 5 - 10%.
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
