JET FISH Amino complex 250ml : RAK
Kód: 192606Související produkty
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi pro výrobu boilies |
|---|---|
| EAN: | 01926064 |
Vysoký obsah proteinů a výborné pojivové vlastnosti jsou hlavní předností této přísady, která dokáže spojit i jinak rozpadavou směs. DD 5 - 10%.
Lactalbumin je super kvalitní rozpustný mléčný protein s atraktivním aminokyselinovým profilem a vynikajícími pojivovými a zpevňujícími vlastnostmi. Obsah proteinů 88%. DD 5-25%.
Vysoce kvalitní tmavě hnědá rybí moučka s 62% obsahem proteinů a 10% oleje. Má velmi silné aroma mořský ryb. DD 10-50%.
Kouzlo BigMiKsu spočívá v tom, že funguje velice rychle a přináší mnoho záběrů. Váhový průměr ulovených ryb přitom bývá vysoký, a co víc, pravidelně chytá kapry přes 20kg....
Barviva jsou určené k obarvení nástrah a návnad. Čím více je směs, do které budete barvu přidávat, tmavší, tím více bude potřeba barvy k dosažení požadovaného obarvení. DD 1-5g/kg.
Robin Red je legendární surovina používaná s velkými úspěchy již spoustu let. Má ostrou kořeněnou chuť a zbarvuje boilie do tmavě červené. Originál od Haiths. DD 5-25%.
Španělský pepř je podobně jako Robin Red silně kořeněná přísada, která navíc obsahuje Carophyll Red. Originál Haiths. DD 5-25%.
Mořská řasa je nádherně vonící přísada plná vitamínů (zejména B12) a minerálů. Dodává návnadám strukturu, atraktivitu a také odlišnost. Skvělá do směsí rybích mouček. DD 5-20%.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
