Bait-Tech krmítková směs Envy Method Mix Feeder Red 2 kg
Kód: BT-ENVYRSouvisející produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Směs lze míchat mokrou nebo suchou cestou, ideální pro použití pro všechny feederové styly. Díky řadě Envy získáte značný náskok před ostatními. Směs se středně rychlým rozkladem, vyrobená z halibutových pelet a vysoce kvalitního konopí Super Seed, má na svědomí tisíce úlovků cejnů a kaprů po celé Evropě. Znovu a znovu to dokazuje, že to stojí za to – díky tomu je Envy možná tou nejlepší krmítkovou směsí vůbec. Envy je vyrobena téměř výhradně z mletého konopí a mletých pelet halibuta, aby se vytvořila olejovitá vysoce atraktivní směs se středně rychlou dobou rozkladu. Původně navržený jako Envy method feeder mix se již osvědčil jako opravdový všestranný mix, který si vytvořil fantastickou sledovanost a účinnost. Skvělá hodnota s vynikajícími výsledky! Balení: 2kgDoplňkové parametry
| Kategorie: | Krmítkové směsi / Method Mix |
|---|---|
| EAN: | 5035305709384 |
Special G F1 je úžasné krmení, neodolatelné pro všechny druhy ryb, zejména pak pro cejny a okounovité dravé ryby.
A je to tu. Úspěšná řada G doplněna o novou krmítkovou směs Special G Red.
Tento nový method mix je plný přírodních surovin, to je prokázáno jeho velmi vysokou kvalitou, ale i tím, že ryby na něj berou.
Method mixy jsou vysoce atraktivní vnadící směsi s mnoha způsoby použití. Lze je použít do vnadících raket, PVA punčoch, method krmítek, feeder košíků i klasických krmítek, na...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
