Bait-Tech Duo Col Criticals Wafters - Chocolate and Orange 5 mm (50 ml)
Kód: BT-CDUO03Související produkty
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 8 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Potápivá nástraha ve tvaru činky, vhodná především na feeder a method feeder. Mnoho příchutí
Neutrálně vyvážená nástraha ve tvaru činky o průměru 10 mm určená pro nastražení pomocí peletového kroužku. Rozklikněte pro více informací.
Detailní popis produktu
Specifikace: - 2 příchutě v jedné nástraze - příchuť čokoláda a pomeranč - objem: 50 mlDoplňkové parametry
| Kategorie: | Dumbles |
|---|---|
| EAN: | 5035305712278 |
Nástrahy Criticals Wafters 10 mm na háček určené pro lov na method feeder, bomb, waggler nebo na pruty ideální pro kapry, líny a cejny. Kriticky vyvážené nástrahy pro dokonalou...
Nástrahy Bait-Tech Critical Fades Wafters se vyrábějí v pastelových barvách, navržených tak, aby napodobily návnadu, která byla ve vodě dlouhou dobu.
Nástrahy Duo Col criticals wafters na háček určené pro lov na method feeder, bomb, waggler nebo na pruty ideální pro kapry, líny a cejny. Kriticky vyvážené nástrahy pro...
Nástrahy Criticals Wafters 10 mm na háček určené pro lov na method feeder, bomb, waggler nebo na pruty ideální pro kapry, líny a cejny. Kriticky vyvážené nástrahy pro dokonalou...
Tyto peletky s označením Wafters byly navrženy tak, aby vyvážily hmotnost vašeho návazce a pomalu s ním klesaly ke dnu, kde ho lehce posadí, aníž by došlo k jeho zamotání do...
Nástrahy Bait-Tech Critical Fades Wafters se vyrábějí v pastelových barvách, navržených tak, aby napodobily návnadu, která byla ve vodě dlouhou dobu.
5mm nástrahy Criticals wafters na háček určené pro lov na method feeder, bomb, waggler nebo na pruty ideální pro kapry, líny a cejny. Kriticky vyvážené nástrahy pro dokonalou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
